Nepptunkryssare

Dick och Gunnar tävlar med Nepptunkryssaren Fri-246

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Anders Brinnen Sundsvall

Vi vill gratulera de Nepparseglare som seglar med Delfinsegel. Särskilt dom som varit framgångsrika på tävlingsbanorna runt våra kuster under de senaste åren.

Mats Johansson-Gunnar Holmqvist för deras fina prestation att segla in på en silverplats på SM i Skellefteå med båten Fri-246 (En hårsmån till guld).

Anders Karlsson-Nicke Lindström för deras fina prestation att segla in på  en silverplats på Nepparpokalen i Sigtuna med båten Rödluvan-257 (Även Anders och Nicke var en hårsmån till guld).

Conny Kjellberg-Gunnar Holmqvist för deras fina prestation att segla in på plats 4 på Nepparpokalen i Sigtuna med båten Fri-246 besättningen hade ej seglat ihop före första start, trots det hade de en jämn serie. Topp var sista seglingen där de ledde 150 m före mållinjen. De fick nöja sig med  placering 2 i sista seglingen.

Dick Westman-Gunnar Holmqvist för deras prestation att segla in på  guld plats på Nepparcuppen med båten Fri-246. (Det blev guld till slut för båten Fri.)

Anders Karlsson-Nicke Lindström för deras fina prestation att segla in på plats 4 på Höstrasta 2003 med båten Rödluvan-257.

Sammanfattningsvis har seglare som seglat med Delfinsegel skött sig med beröm godkänt och vi på loftet ser fram emot kommande tävlingar.  

SM sommaren 2009 kommer att seglas på Storsjön i Östersund. Det är första gången någon segelbåt med fast köl seglar en så stor tävling som Svenska Mästerskapet är.Nepparpokalen kommer att seglas på Ekoln Uppsala år 2009.

 

 

 


 

text