Delfinsegels Produktion,försäljning av segel,båttillbehör & industri produkter.

Vi har alltid varit det enda segelmakeriet norr om Stockholm.

Vi insåg tidigt att design av segel bör göras på ett rationellt sätt det ledde till att vi installerade

Vi var en av ett par segelloft som hade utvecklad

Cad-Cam teknik tidigt. Flera segelloft anlitade Delfinsegel att rita och skära

segelpaneler och detaljer såsom förstärkningar mm.

Exempel på kunder var Doyle Sverige och Doyle Finland Enars segel Lind segel mm.

 

Delfinsegel utökade samarbetet med Doyle Sailmakers Sverige det blev klivet ut i Världen.

Gunnar ägaren av Delfinsegel blev säljare åt Doyle Sverige. När det gäller Försäljnings distrikt finns det ej någon begränsning. Men det naturliga området är från Haparanda i norr till Uppsala i söder. Förutom Cruising och Racing segel i vävd traditionell Dacron duk så lanserar vi på Doyle laminerade fiberdukar.Cruising varianten heter STRATIS GPC och Racing STRATIS GPX.  sköter kundkontakt och service.

Doyle Sailmakers Sverige ansvarar för tillverkningen.


Offert förfrågan från vi på Doyle Sailmakers Sweden Skellefteå

Välj kategori PRODUKTFÖRFRÅGAN  välj Typ av Segel  Välj Typ av Seglare ni kan även skriva på Övrigt om det är något ni vill handla som ej finns under Typ av Segel Skriv in era personliga uppgifter och klicka knapp SKICKA.

Vi kommer att svara om ett par dar. Försäljning service kundkontakt hämta lämna Skellefteå 

Gunnar Holmqvist Tel: 070-600 41 80 öppettider efter överenskommelse Röda dagar stängt

 

 selden mast    "Doyle Sweden" Doyle Sweden  

 "Delfinsegel ut i Världen" Doyle Stratis

 

Diverse segel av olika slag säljes mer om detta finns på sidan SHOP OCH KATEGORI SEGEL SÄLJES

Andra fritidsprodukter Delfinsegel säljer är husbil,husvagn,stug &,villa och lägenhets ägare.

Bland annat från Kama Fritid produkter från dom kan ni köpa från oss genom att gå in på vår

SHOP Kategori Delfin/Fritid Shop. Där får ni mer information hur ni kan handla genom oss.

 

INDUSTRI TEXTILFILTER OCH ÖVRIGA INDUSTRIPRODUKTER

Gå in härnedan och läs mer om exempel av industriprodukter vi säljer.

Tygfilterpåsar, Tygfilterstrumpor, Rörbeläggsdukar och anodpåsar till ädelmetallverk. 

 

SJUKVÅRDS ARTIKEL GLIDDUKAR

Vi har tillverkat och levererat gliddukar i ett par år för förflyttning av sängliggande personer samt till rullstolsbundna personer. Som finns på sjukhus, hälsovårdscentraler och äldreboenden mm. Gliddukar passar till sängar standard storlek ca 98 X 98 cm. Den senaste duk storleken vi tillverkat som passar till sängar är ca 140 X 98 cm. Alla beskrivna dukarna används mestadells till att förflytta patienter (brukare). Den här förflyttningen göres framförallt av sjukhus och äldre boendes personal. Vår nya duk kommer att användas även till rullstolar standard storlek på duk ca 50 X 50 cm används även av patient (brukare) för att kunna glida och förflytta sig själv från och till rullstolen samt förflytta sig och ändra läge på rullstolen. Standard färg på den nya duken är röd. Alla gliddukar är utskurna med vår Lasermaskin. Det blir fullgod kvalite och försvårar att duk remsas upp. Önskemål om andra storlekar går att specialbeställa från oss. Sänd ett email vad ni önskar så sänder vi en offert.

 

CAD-DESIGN

Delfinsegel har mångårigt kunnande och erfarenhet av segeltillverkning. Våra segel användes av nöjda kunder i hela Norden. Det vi har lärt oss om material, design och tillverkning i segelbranschen, har vi nu även nytta av vid design och produktion av textila komponenter för olika industrigrenar samt sjukvårdartikeln gliddukar. Dator och laserskärmaskin är viktiga i verksamheten. Utveckling gav oss möjlighet till design arbete med hjälp av CAD-program. Snart kom specialprogram för segeldesign gör att seglet visas på skärmen tredimensionellt och har blivit "high tech" i sådan grad att man nu kan provsegla sina blivande segel på datorskärmen under olika vind och övriga förhållanden. Vi nestar in alla segelpaneler i ett speciellt program där segelpanelerna läggs in så att att krafterna i det färdiga seglet tas emot på ett maximalt optimalt sätt Sedan rullas duken ut och sugs fast i vårt vaccum bord. Nästa moment är att Starta Plotter-Laserskärmaskinen som märker ut panel nummer och detaljer såsom Lattor,rev mm och sedan skär maskinen ut segelpaneler snabbt och exakt utan onödigt spill. Skärmaskinen gör tjänst åt andra företag inom segeltillverkning mm. Vi kan även skära fram fullskale mallar inom båtbyggeri mm.


FLEXIBILITET

Tillgången till goda datorprogram, fortlöpande uppdateringar, utbildning och skärmaskin gör att vi snabbt kan ta fram högkvalitativa produkter, som möter varje kunds unika behov. Delfinsegel AB är ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar och hög flexibilitet som kan hålla hög servicegrad gentemot alla kunder, jolleseglaren såväl som multimiljonföretaget.

 

UNGDOMSSATSNING

Delfinsegels planering är att gå med i detta ungdomsprojekt fullt ut för Gunnar tycker att det skall bli intressant fortsätta samarbetet med Ulf Dagerbrant och Svenska seglarförbundet framförallt därför att det görs en satsning på att öka seglingsintresset på våra unga seglare här i Norra Sverige. Samarbetet Delfinsegel har påbörjat med Svenska seglarförbundet kommer i förlängningen leda till att Gunnar tycker det känns rätt gällande satsningen på ungdomsseglingen tankarna går bak ända till i början av 1960 det var då Ursvikens segelsällskaps ungdomssatsning genomfördes som innebar att vi juniorer fick segla jollen Snipe som var byggd i Plywood. Det var de två jollarna som Gunnar seglade tävling och nöjestripper med tills han som 16 åring köpte en egen liten kustkryssare namn Chris1. 


Tillsammans med gast 1 Åke Hjalmar,gast 2 Lasse Risberg och gast 3 Lars-Håkan Forsman seglade Gunnar den fina båten många tävlingar och nöjesseglingar runt om i Bottenviken. 

       

 

       

 

       

 

       

 

         

 


 

 

 

 

 

 

Här har du ett exempel på hur du kan länka undersidor